Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor spoiler 12/2: «Βόμβα» με νέα οικειοθελή αποχώρηση


Μόλις μια εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Άγγελου Γεωργουδάκη από το Survivor 2024, για ιατρικούς λόγους, ακόμα μια αποχώρηση σκάει σαν βόμβα στον Άγιο Δομίνικο!
Συγκεκριμένα χτες είδαμε 5 νέους παίκτες να μπαίνουν σε Διάσημους και Μαχητές, όμως αναμένεται να μείνουν τέσσερις. Τι έχει συμβεί; Σύμφωνα με διαρροές που υπάρχουν από τον Άγιο Δομίνικο και σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ένας από αυτούς τους πέντε παίκτες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το Survivor, λίγες μόνο ώρες μετά την είσοδό του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Στο πρώτο κιόλας στίβο μάχη τον είδαμε να αγωνίζεται μόλις μια φορά και στη συνέχεια να μεταφέρεται με φορείο εκτός και οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά οι γιατροί θα τον στείλουν πίσω στην Ελλάδα πολύ σύντομα, αφού φαίνεται πως είναι απαγορευτικό να συνεχίσει στο Survivor 2024.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, ο οργανισμός του Κώστα Βουγιουκαλάκη δεν αντέδρασε φυσιολογικά στο εμβόλιο που κάνουν οι παίκτες, πριν μπουν στο παιχνίδι, για την ελονοσία και θα πρέπει να ακολουθήσει μια φαρμακευτική αγωγή για κάποιες μέρες. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να συνεχίσει, αφού ο φόβος για ασθένειες στην ζούγκλα είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ