Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Δεν θα εγκαινιάσει τη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός!

Ο  πρωθυπουργός, έφτασε στη Θεσσαλονίκη χθες το απόγευμα, ωστόσο δεν θα εγκαινιάσει τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το πρωί του Σαββάτου!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την τελετή εγκαινίων θα πραγματοποιήσει ο υπουργός ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοίδης.
Πρόκειται για αλλαγή της τελευταίας στιγμής, αφού μέχρι και πριν την ανακοίνωση του επίσημου προγράμματος δεν είχε διαρρεύσει το παραμικρό.
Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού δεν θα γίνει στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο όπως συνηθίζεται τόσα χρόνια, αλλά στην απόθηκη Γ στο λιμάνι.
Παρά το ότι η Θεσσαλονίκη θυμίζει απόρθητο φρούριο, με τουλάχιστον 5.500 αστυνομικούς στους δρόμους, ο φόβος κοινωνικών αντιδράσεων και πρόκλησης επεισοδίων στις ογκώδεις διαδηλώσεις που αναμένονται κατά την διάρκεια των εγκαινίων, αναγκάζουν το Γιώργο Παπανδρέου να αλλάξει το πρόγραμμά του!

Το πρόγραμμα του ΓΑΠ στη Θεσσαλονίκη:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ:  Στις 2 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη στο Δημαρχείο.
Θα ακολουθήσει στο δημαρχείο η συνάντηση με εκπροσώπους τοπικών παραγωγικών και κοινωνικών φορέων.
ΣΑΒΒΑΤΟ: Ομιλία του πρωθυπουργού στις 8 το βράδυ στο "Βελλίδειο".
ΚΥΡΙΑΚΗ:  Στη 1 το μεσημέρι, η συνέντευξη τύπου στην Αποθήκη Γ του ΟΛΘ.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 2 ημέρες
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 3 ημέρες