Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Καταρρέει το ΠΑΣΟΚ, εξαφανίζεται η ΔΗΣΥ. Νέα έρευνα της VPRC

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC για το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ, Η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το ΠΑΣΟΚ διευρύνεται,  με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπερέχει  κατά 5,5 ποσοστιαίες μονάδες. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:
Ν.Δ 30%
ΠΑΣΟΚ 24,5%
ΚΚΕ 13%
ΛΑΟΣ 7,5%
ΣΥΝ 7.0%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 5%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 3%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1,5%
ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 1%
ΑΛΛΟ 5,5%

Η Νέα Δημοκρατία κερδίζει συνεχώς έδαφος και για πρώτη φορά σύμφωνα με τους αναλυτές, φαίνεται να αναπτύσσει δυναμική υπέρβασης του ποσοστού της των  εκλογών του 2009.
Το ΠΑΣΟΚ αντίθετα, καταγράφει για πρώτη φορά ποσοστά που στην 37χρονη πορεία του θυμίζουν τη νηπιακή του πολιτική ηλικία, πριν ακόμη, δηλαδή, γίνει κόμμα εξουσίας.
Οι αυξομειώσεις στη δύναμη των υπόλοιπων εντός Βουλής κομμάτων (ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ), σε σύγκριση με την προ διμήνου εκτίμηση εκλογικής επιρροής, δεν παρουσιάζουν μεταβολές.
Δυναμική εισόδου στη Βουλή καταγράφουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, ακολουθούμενοι από τη Δημοκρατική Αριστερά, ενώ η ΔΗΣΥ της Ντόρας Μπακογιάννη εμφανίζεται εξασθενημένη και απομακρύνεται από το στόχο της εισόδου στη Βουλή.

ΠΗΓΗ: ΕΠΙΚΑΙΡΑ
http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=29095&categories_id=69

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 2 ημέρες
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 3 ημέρες