Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

«1821 – Η Φλόγα της Επανάστασης» – Μία ταινία για τον ξεσηκωμό των Ελλήνων


Ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «1821 – Η Φλόγα της Επανάστασης» παρουσίασε η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο. Η ταινία έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από τον ξεσηκωμό των Ελλήνων το 1821. Την παραγωγή ανέλαβε η Περιφέρεια Πελοποννήσου και σκηνοθέτησε ο Μανούσος Μανουσάκης.

«Έχουμε χρέος να διδάξουμε τα παιδιά μας…».

Με αυτά τα λόγια ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας προλόγισε την εκδήλωση για την πρώτη προβολή του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ του Μανούσου Μανουσάκη «1821 – Η Φλόγα της Επανάστασης», που πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο.

Η ταινία θα προβληθεί και σε πόλεις Πελοποννήσου στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από τον ξεσηκωμό των Ελλήνων το 1821.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε ιστορικούς τόπους της Πελοποννήσου.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 2 ημέρες
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 3 ημέρες