Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Χιονίζει στην Πάρνηθα (βίντεο)


Πυκνές χιονοπτώσεις από το βράδυ της Δευτέρας (13.12) στην Πάρνηθα, ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ θα χιονίζει και τις επόμενες ώρες.
Σε βίντεο από το καταφύγιο Μπάφι στην Πάρνηθα που δημοσιεύει το forecastweather Greece στο facebook φαίνεται πως το έχει στρώσει για τα καλά δημιουργώντας ένα πανέμορφο σκηνικό. Όπως αναφέρει η σελίδα τις επόμενες ώρες αναμένονται νέες πυκνές χιονοπτώσεις στην περιοχή.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού ο καιρός στην Αττική θα παρουσιάσει νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 1000 μέτρα). Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, βαθμιαία στα ανατολικά 7 και τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα 8 μποφόρ.Τέλος η θερμοκρασία θα κυμανθεί Από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 2 ημέρες
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 3 ημέρες