Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Συνελήφθη στο Περιστέρι ο Μένιος Φουρθιώτης


Συνελήφθη στο Περιστέρι ο Μένιος Φουρθιώτης μετά από μήνυση πρώην συνεργάτη του και αυτή τη στιγμή ο παρουσιαστής οδηγείται στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες η μήνυση αφορά τη διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Σε ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για τη σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη αναφέρεται: «Συνελήφθη σήμερα (16-12-2021) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και μετά από έγκληση-μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του, ημεδαπός κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση και παράβαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων».

Υπενθυμίζουμε πως ο παρουσιαστής είχε συλληφθεί τον περασμένο Απρίλιο, μετά την υπόθεση με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στη φυλακή και αφέθηκε ελεύθερος στις 5 Οκτωβρίου.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 2 ημέρες
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 3 ημέρες