Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ρούλα Πισπιρίγγου: Έψαχνε τρόπους να αυτοκτονήσει πριν τη σύλληψή της - Εξετάζεται η εμπλοκή δύο ακόμα προσώπων


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς νωρίτερα συνελήφθη η μητέρα των τριών παιδιών κατηγορούμενη για δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η σύλληψη έγινε μετά την αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου ότι στον οργανισμό της μικρής εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη, η οποία δεν είχε χορηγηθεί από τους γιατρούς.

Η ουσία κεταμίνη, η οποία δίνεται σε ζώα σε περιπτώσεις κτηνιατρικών επεμβάσεων, ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», φαίνεται πως η ουσία χορηγήθηκε στην 9χρονη 20 λεπτά πριν τον θάνατό της, με την κεταμίνη να της προκαλεί αναπνευστικά προβλήματα και ανακοπή.

Σημειώνεται ότι η ουσία αυτή δρα εντός μερικών λεπτών και σε μεγάλες δόσεις είναι θανατηφόρα.

Το γεγονός ότι η 33χρονη μητέρα ήταν μόνη της τη στιγμή του θανάτου της Τζωρτζίνας στο μονόκλινο δωμάτιο που είχε ζητήσει στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ήταν εκείνο που οδήγησε τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ένοχη.

Στην 33χρονη μητέρα έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο, με το σκεπτικό ότι αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».

Θα εξεταστεί ο ρόλος άλλων δύο συγγενικών προσώπων της 33χρονης, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζεται εάν έγινε με τον ίδιο τρόπο το καρδιακό επεισόδιο που προκάλεσε ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη στην Τζωρτζίνα.

«Λαοθάλασσα» οργής έξω από το σπίτι της μητέρας των τριών κοριτσιών

Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την είδηση πως συνελήφθη.

Σοκ και αγανάκτηση κυριαρχούν στη γειτονιά, με τον κόσμο που έχει μαζευτεί να χτυπούν την πόρτα και να ζητούν από τους συγγενείς που βρίσκονται μέσα να βγουν έξω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του σπιτιού βρίσκονται η αδερφή και ο κουνιάδος της 33χρονης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το mega, η Ρούλα Πισπιρίγγου, λίγο πριν τη σύλληψή της, προσπαθούσε να βρει τρόπους για να αυτοκτονήσει.


 

Ποιος χορήγησε την κεταμίνη;

Η κεταμίνη βρέθηκε στον οργανισμό του παιδιού, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστός ο τρόπος που χορηγήθηκε.

Αυτό που προκαλεί ένα ακόμα μεγάλο ερώτημα είναι ποιος προμηθεύτηκε αυτή την ουσία και από που.

Παράλληλα ο Βασιλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι δεν προκύπτει γονιδιακό πρόβλημα από τις εξετάσεις των γονιών.

Την ίδια στιγμή ο ιατροδικαστής Γρήγορης Λέων επιμένει στη θεωρία της ασφυξίας ως αιτία θανάτου της Μαλένας, του πρώτου από τα τρία παιδιά που χάθηκε τον Απρίλιο του 2019. Όπως σημειώνει ο ιατροδικαστής, άστοχα τότε ο θάνατος της αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια.

Στο βίντεο που έφερε στο φως το Live News η Τζωρτζίνα παίζει ποδόσφαιρο με τον πατέρα της και τον προπονητή της.

Σε οντισιόν μουσικού διαγωνισμού ο πατέρας

Ο πατέρας των τριών παιδιών 40 ημέρες μετα το θάνατο της Τζωρτζίνας πήρε μέρος στα προκριματικά μουσικού διαγωνισμού, αλλά δεν επελέγη στην τελικά φάση.

Το θρίλερ της Πάτρας μπαίνει στην τελική ευθεία. Το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών για την μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, την Τζωρτζίνα, αναμένεται να ρίξει φως στους μυστηριώδεις θανάτους των τριών παιδιών.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ