Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Μάνος Δασκαλάκης: Διαχωρίζει τη θέση του από την κατηγορούμενη σύζυγό του


Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών ήταν πάντα στο πλευρό της συζύγου του, σε όλες της δημοσιές εμφανίσεις της.
Από τις συνεντεύξεις που έδωσαν από κοινού σε τηλεοπτικό σταθμό έως και το μνημόσυνο που έγινε στην Πάτρα ήταν πάντα δίπλα της κρατώντας της το χέρι όπως και στις 14 Μαρτίου 2022.

Παρ’ όλα τα προβλήματα που δημοσιοποίησε η ίδια η μάνα για την ταραγμένη σχέση τους με τους χωρισμούς και την επιστροφή του, όταν συνέβαινε κάτι με τα παιδιά, ο Μάνος Δασκαλάκης στήριζε την μητέρα με κάθε τρόπο.

Στην δήλωση του ίδιου στο LIVE NEWS του mega, θα δείξει την ίδια περίοδο την στήριξη του στην μάνα, ενώ βρισκόταν στο πλάι της στην κοινή τους συνέντευξη.

Ο πατέρας είναι αυτός που μίλησε και το 2019 στο Newsit, η συνέντευξη δόθηκε λίγο μετά την απώλεια του πρώτου κοριτσιού. «Το παιδί έφυγε δεν ξαναγυρίζει ότι και να γίνει έχουμε άλλο ένα παιδάκι εδώ μεγαλύτερο 5,5 χρονών προσπαθούμε τώρα να είμαστε δυνατοί για το παιδί, δεν μπορείς να ψάξεις κάτι αν βρεις ευθύνες αυτή την στιγμή από την ώρα που δεν ξαναγυρίζει το παιδί σου πίσω σας το λέω τόσο ωμό και ακούγεται τόσο τραγικό αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς εγώ γιατί είμαι ο μόνος μέσα στο σπίτι που πρέπει κάπως να κρατηθώ» ανέφερε.

Από την ημέρα του γάμου στις 4 Οκτωβρίου του 2014 που είχε γίνει και ολοσέλιδο αφιέρωμα στην τοπική εφημερίδα της Πάτρας «Η Γνώμη», ως που η τραγωδία χτυπήσει την πόρτα τους η ζωή του πατέρα όπως βλέπουμε ήταν σαν αυτή κάθε πατέρα με πολύ παιχνίδι με τα παιδιά του αλλά και με ενασχόληση με την μουσική.

Οι ευτυχισμένες στιγμές σαν και αυτές που βλέπουμε, από οικογενειακές στιγμές, απλές σαν το να κάνει κουλουράκια με την κόρη είναι πια στο παρελθόν. Ο ίδιος αγαπούσε το ποδοσφαιρο και μάλιστα μάθαινε και στην κόρη του να παίζει.

Σε ένα βίντεο ο Μάνος Δασκαλάκης μετά το θάνατο του παιδιού τραγουδάει ένα τραγούδι για τον άγγελο του. Τώρα ο Μάνος Δασκαλάκης καλείται να διαχειριστεί μια νέα δύσκολη εξέλιξη.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ