Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πάτρα: Θρίλερ στην Ακτή Δυμαίων. Αφοπλίστηκε ο οπλισμένος άνδρας


Αίσιο τέλος είχε περιστατικό στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, κοντά στον νότιο πάρκο, με άνδρα που παρέμενε επί ώρες οπλισμένος και έχοντας στην κατοχή του φιάλη υγραερίου. Τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί κατάφεραν να τον πλησιάσουν και να τον αφοπλίσουν.

Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης.

Συναγερμός

Νωρίτερα, διαπραγματευτής της αστυνομίας προσπαθούσε να τον πείσει να παραδώσει το όπλο και τη φιάλη υγραερίου, ενώ στο σημείο βρίσκονταν πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του άνδρα. Παράλληλα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει επί πολλές ώρες για λόγους ασφαλείας την περιοχή, ενώ σε ετοιμότητα βρισκόταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και όσες προσπάθειες έκανε για να βρει γιατρό να τον βοηθήσει, απέβησαν άκαρπες.

Όλα ξεκίνησαν όταν, σε καθιερωμένη περιπολία δικυκλιστών της ΔΙ.ΑΣ στο σημείο, ο άνδρας άρχισε να τους φωνάζει και να τους απειλεί κρατώντας την καραμπίνα και στρέφοντάς την προς το μέρος τους.

Άμεσα σήμανες συναγερμός, με τους αστυνομικούς να ζητούν ενισχύσεις και την περιοχή να εκκενώνεται από ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας.

Δείτε βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι αστυνομικοί του ζητούν να αφήσει το κυνηγετικό όπλο:

Ο 45χρονος άνδρας είναι Ρομά, ενώ στο σημείο βρίσκονταΝ και άλλοι Ρομά, ζητώντας του να σταματήσει τις απειλές, ενώ δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις μεταξύ τους, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στις δύο τα ξημερώματα ο άνδρας πείστηκε τελικά μετά από 6 ώρες διαπραγματεύσεων, παράδωσε την καραμπίνα και το γκαζάκι που κρατούσε στα χέρια του και συνοδεία αστυνομικών μπήκε σε περιπολικό για να μεταφερθεί στα κρατητήρια της οδού Ερμού.

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ