Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Έρχεται το νέο Survivor με "super stars" και "μαχητές". Αυτοί είναι οι παίκτες που χρυσοπληρώνει ο Ατζούν


Tην επαναφορά του Survivor για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν προγραμματίζει για την prime time του ΣΚΑΪ ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali καθώς το I ‘m a celebrity get me out of here, το οποίο πιάνει δύο μέρες στο πρόγραμμα του σταθμού, δεν πρόκειται να κρατήσει πάνω από δύο μήνες.
Η παραγωγή του Survivor σκοπεύει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και αυτήν τη φορά καθώς στα σχέδιά της έχει τη διεξαγωγή ενός ριάλιτι με All Star και Μαχητές.

Μέσα σε αυτούς τους all star μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Open, «Πρωινό Σουσού», θα βρίσκονται και 4 Super Star, με τα ονόματα που ακούστηκαν μέχρι στιγμής να μας προϊδεάζουν για μεγάλες μάχες στη νέα σεζόν.

Στάθης Σχίζας, Γιώργος Αγγελόπουλος, James Καφετζής και Κατερίνα Δαλάκα είναι τα τέσσερα μεγάλα ονόματα των Super Star που αν έμπαιναν στο ριάλιτι θα δημιουργούσαν συνθήκες για την πιο μεγάλη τηλεθέαση που έχει καταγράψει ποτέ το παιχνίδι.

Φυσικά οι 3 από τις 4 περιπτώσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες, ως απίθανες να συμβούν καθώς οι παίκτες έχουν προχωρήσει επαγγελματικά σε άλλα βήματα και δραστηριότητες που δεν μπορούν να αφήσουν πίσω. Πιο δύσκολες από όλες είναι οι δύο περιπτώσεις του Ντάνου και του James.

Ο μεν πρώτος έχει δηλώσει ότι έχει αφήσει πίσω του το Survivor για πάντα, πρωταγωνιστεί σε σειρά του Mega ενώ σύμφωνα με την εκπομπή περιμένει με τη νέα του σύζυγο το πρώτο τους παιδί, χωρίς να το έχουν ακόμα ανακοινώσει.

Ο δε James Καφετζής βρίσκεται ακόμα σε δικαστική διαμάχη με την Acun Medya και μοιάζει αδιανόητο να υπήρχε πρόταση που ο ίδιος να δεχόταν ενώ δεν έχει ακόμα τελεσιδικήσει η μεταξύ των δύο πλευρών νομική διαφορά.Από το πάνελ της εκπομπής πάντως, αναγνώρισαν τη δυσκολία των περιπτώσεων αυτών αλλά άφησαν ανοιχτά τα πάντα αφού κανείς δεν ξέρει πόσα μηδενικά θα είχε η πρόταση του Τούρκου παραγωγού σε κάθε έναν από τους 4 αυτούς Super Star.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα