Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Τέλος ο Γιώργος Λιανός από το Survivor! Ποιος ο νέος παρουσιαστής


Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Survivor, με τις πληροφορίες που φτάνουν στα χέρια μας να χαρακτηρίζονται εως και ΒΟΜΒΕΣ.

Με την κουβέντα που είχε προηγηθεί λίγο καιρό πριν για τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Ντάνο) και τους όρους που είχε θέσει για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ατζούν τον Θέλει πολύ και αυτό δεν κρύβεται. Όμως ο όρος του Ντάνου ήταν να επιστρέψει ως παρουσιαστής στο show και όχι ως παίκτης.

Πράγμα που οδηγεί σε αδιέξοδο. Ή μήπως όχι; Ο Γιώργος Λιανός έχει ήδη λάβει την μερίδα του λεοντος σε γυρίσματα τα τελευταία χρόνια. Και ήδη βρίσκεται σε ένα πρότζεκτ, τον προθάλαμο του Survivor, το I’m a celebrity get me out of here… Αυτό, σύμφωνα και με τις πληροφορίες, θα είναι και το κύριο πρότζεκτ που θα λάβει μέρος φέτος. Με τον Ατζούν να είναι έτοιμος για μεγάλη αλλαγή. Στην θέση του παρουσιαστή. Στο πλευρό του Γιώργου Λιανού, που θα λείπει περισσότερο φέτος, λόγω ταξιδιών στην ΕΛλάδα.

Και ποιος καλύτερος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο; Η πηγή του SPORTS365.gr αναφέρει πως ο Ντάνος έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Τούρκο Παραγωγό και αναμένεται να βρίσκεται στον Άγιο Δoμίνικο με την έναρξη του 2024. Ίσως να δούμε πολλά διαφορετικά φέτος. Να είστε έτοιμοι. Οι ανατροπές είναι συνεχείς.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα