Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Αχαΐα: Μαζεύτηκαν να παίξουν ζάρια και το πλήρωσαν διπλά. Τσουχτερά πρόστιμα και αυτόφωρο σε 29 άτομα


Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 29 άτομα συγκεντρώθηκαν σε σπίτι στη Ροδοδάφνη Αχαΐας για να παίξουν ζάρια.
Και οι 29 συνελήφθησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ύστερα από επιχείρηση αστυνομικών της Ασφάλειας Αιγίου και της ΟΠΚΕ Αχαΐας και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια. Εκτός από την παράβαση του Νόμου περί παιγνίων, για την οποία θα οδηγηθούν στο Αυτόφωρο, εισέπραξαν και τσουχτερά πρόστιμα για παράβαση των μέτρων περί covid-19.

Ειδικότερα, στον ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου είχε στηθεί η μπαρμπουτιέρα επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους υπόλοιπους 28 από 300 ευρώ στον καθένα. Τελικά η προσπάθειά τους να στήσουν παιχνίδι με ζάρια, όχι μόνο ναυάγησε, αλλά το πλήρωσαν διπλά.

Διαβάστε επίσης:

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν είκοσι εννέα άτομα στο Αίγιο για διεξαγωγή τυχερού παιγνίου.
Οι δράστες έπαιζαν παίγνιο με ζάρια σε οικία της περιοχής.
Στους συλληφθέντες επιβλήθηκαν και πρόστιμα για παραβάσεις των υγειονομικών μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του Κορονοιού

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, είκοσι εννέα ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια και παραβίαση των υγειονομικών μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του Κορονοϊού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε οικία, στο Αίγιο, όπου συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω τον υπεύθυνο του χώρου και είκοσι οκτώ παίκτες, οι οποίοι συμμετείχαν σε τυχερό παίγνιο ( ζάρια ).

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ως πειστήρια δύο ζάρια, τσόχα και το χρηματικό ποσό των (900) ευρώ συνολικά.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ στον υπεύθυνο του χώρου και από 300 ευρώ σε κάθε έναν από τους παίκτες.

Ο συλληφθείς διοργανωτής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.


Πηγή: skai.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ