Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ζάκυνθος: Δήλωση - ντροπή του δημάρχου για τα ΑΜΕΑ

Ο δήμαρχος Ζακύνθου, Νικήτας Αρετάκης, αντέδρασε στην επιδοτούμενη πρόσληψη ΑμεΑ και ατόμων από ευπαθείς ομάδες, χαρακτηρίζοντάς τους ως «σακατεμένους»

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αναφορές του δημάρχου Ζακύνθου, Νικήτα Αρετάκη, σε ΑμεΑ, τους οποίους χαρακτήρισε «σακατεμένους». Όπως μετέδωσε το OPEN TV, στη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης στις 20 Νοεμβρίου για την επιχείρηση Ύδρευσης και Ηλεκτρισμού Ζακύνθου (ΔΕΥΑΖ), έγινε μια συζήτηση να προσληφθούν σε αυτή μέσω ΟΑΕΔ άτομα με ευπάθειες και ΑμεΑ και πολίτες που είναι κοντά στη σύνταξη. Τότε ο δήμαρχος, ο οποίος είναι και πρόεδρος όχι μόνο της συγκεκριμένης δημοτικής επιχείρησης στο νησί αλλά και όλων των υπολοίπων, αντέδρασε, χρησιμοποιώντας αισχρούς χαρακτηρισμούς. 


Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Ζακύνθου, απευθυνόμενος σε συνομιλήτριά του, είπε: «Αυτό το μπάχαλο της επιχείρησης θέλεις εσύ, έτσι; Να πάρουμε επιδοτούμενους, να πάρουμε άσχετους να δουλεύουν ένα διάστημα και να φεύγουν μετά, να μην έχουν επιμέτρηση, να μην έχουμε οργάνωση στο τμήμα και περιμένεις να πάμε μπροστά. Με επιδοτούμενους και με ανθρώπους που δεν μπορούν να δουλέψουν, σακατεμένους, θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ, έτσι; Με σακατεμένους θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ, έτσι; Με αυτούς θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ;».

Περισσότερα, στο βίντεο που ακολουθεί:



Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ