Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Διακοπή σύνταξης σε συνταξιούχους κάτω των 55 ετών ;!!!!!!!!!!!

Τη διακοπή καταβολής συντάξεων σε συνταξιούχους ηλικίας κάτω των 55 ετών κυρίως στο Δημόσιο, απαιτεί ανάμεσα στα άλλα η τρόικα στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την 6η δόση!
Το "ΒΗΜΑ", επικαλούμενο ασφαλείς πληροφορίες,αναφέρει ότι σύμφωνα με την απαίτηση της τρόικας, η διακοπή καταβολής των συντάξεων θα εφαρμόζεται μέχρι τη συμπλήρωση του 55ου έτους.
Το μέτρο έχει κυρίως συμβολικό χαρακτήρα και επιδιώκεται να καταγραφεί εμπράκτως η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για δημοσιονομική προσαρμογή.
Το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς θα χρειαστεί να έρθει σε σύγκρουση με σειρά επαγγελματικών ομάδων κυρίως αστυνομικούς, στρατιωτικούς, αεροσυνοδούς, γυναίκες με ανήλικα παιδιά κ.λ.π. και προσπαθεί να διαπραγματευθεί.


ΠΗΓΗ: tovima.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα