Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!

From: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ [mailto:press@minfin.gr] Sent: Monday, September 19, 2011 9:39 PM
To: undisclosed-recipients
Subject: Conference call 3

Έκπληξη!!! Μόλις πριν λίγο τελείωση η τηλεδιάσκεψη...
Σύντομα αναμένεται μικρή ανακοίνωση...

Surprise!!! Conference call just finished a while ago...
Short announcement should be expected shortly...


Το παραπάνω e-mail πήραν οι δημοσιογράφοι από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών με τη λήξη της τηλεδιάσκεψης Βενιζέλου - Τρόικας τη Δευτέρα το βράδυ!
Τίποτα δεν του χαλάει τη διάθεση του Αντιπροέδρρου της Κυβερνήσεως!

Φαίνεται όμως οτι την...ψυχική ευφορία του Ευάγγελου δε συμμερίζονται όλοι οι παραλήπτες του μυνήματος... Σε δημοσίευμά της η "Wall Street Journal" , εκθέτει τη χώρα με αφορμή την πρωτοφανή αυτή ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών και το ηλεκτρονικό μήνυμα του Υπουργείου που στάλθηκε χθες το βράδυ στους διαπιστευμένους Έλληνες και ξένους οικονομικούς συντάκτες, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "This, from a country that’s on the brink of a financial disaster that threatens to bring the global economy to its knees."



Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά:

«Ομολογουμένως ο κ. Βενιζέλος έχει ήδη καταφέρει να μας εκπλήξει κατ’ επανάληψη, με τους χειρισμούς του και τα λεγόμενά του.
Άρα τα… τρία θαυμαστικά, ίσως και να είναι λίγα.
Όμως, αυτό που μας ανησυχεί είναι μήπως μας φυλάει τις χειρότερες εκπλήξεις για το τέλος, (με πολλά θαυμαστικά και σε αυτές).
Του συνιστούμε, λοιπόν, για μια ακόμα φορά, ψυχραιμία, σύνεση, λιγότερους σχολιασμούς και ανακοινώσεις με ή χωρίς θαυμαστικά. Και, βέβαια, περισσότερη σοβαρότητα αυτές τις δύσκολες ώρες.
Και περιμένουμε την επόμενη φορά, που θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό, είτε με ανακοινώσεις, είτε με δηλώσεις, είτε με στρατιωτικά διαγγέλματα, να το πράξει έχοντας να πει συγκεκριμένα πράγματα.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα