Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ανοίγει τα Πανεπιστήμια, σώζει την εξεταστική!

Για ακόμη μία εβδομάδα συνεχίζεται η διεξαγωγή Γενικών Συνελεύσεων στις περισσότερες σχολές και Πανεπιστήμια της χώρας. Η πρόταση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με την οποία καταδικάζεται ο νέος νόμος και ζητείται η αλλαγή του, ενώ προτείνεται το άνοιγμα των σχολών προκειμένου να πραγματοποιηθούν όσο το δυνατό ομαλότερα οι εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, κερδίζει συνεχώς έδαφος αφού από την προηγούμενη εβδομάδα, σε πολλές σχολές της Αθήνας(Θεολογία, Κοινωνική Θεολογία, Νοσηλευτική κ.α) αλλά και σημαντικές σχολές σε όλη την Ελλάδα όπως η Νομική Θες/νίκης και Κομοτηνής, και σε διάφορες άλλες σχολές στο Ηράκλειο, στον Έβρο, το Βόλο, το Αιγαίο και την Πελοπόννησο πραγματοποιούνται ήδη κανονικά οι εξετάσεις καθώς υπερψηφίστηκαν τα πλαίσιά μας.
Ήδη έχουν υπερψηφιστεί τα πλαίσια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και έχουν ανοίξει οι σχολές σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Κομοτηνή, Βόλο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Σπάρτη, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στην Αθήνα το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Βιολογικό, οι Πολιτικοί Μηχανικοί, το Θεολογικό, η Κοινωνική Θεολογία, η Νοσηλευτική κ.α.

Σε Δελτίο Τύπου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Σας υπενθυμίζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εδώ και δέκα ημέρες είναι η μόνη δύναμη μέσα στα Πανεπιστήμια που διεκδικεί ανοιχτές σχολές για τη διεξαγωγή της εξεταστικής......Συνεχίζουμε με δημιουργικές δράσεις, πολιτικά επιχειρήματα και μαζικές κινητοποιήσεις την προσπάθεια για την αλλαγή του νόμου.

Όσο υποτιμάτε τη γενιά μας, τόσο μας δυναμώνετε..."



Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα