Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

"ΝΙΚΟΣ ΑΣΤΡΙΝΙΔΗΣ: ΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΕΣ ΓΛΥΚΑΣΜΟΙ" : Η συγγραφέας Βάσω Παππά παρουσιάζει το βιβλίο της

Το βιβλιοπωλείο "Έναστρον" και η συγγραφέας Βάσω Παππά, σας προσκαλούν στη παρουσίαση του βιβλίου της "Νίκος Αστρινίδης: Ανατολίζοντες γλυκασμοί" το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 7:30μ.μ. στο βιβλιοπωλείο "Έναστρον" Σόλωνος 101.

Το βιβλίο της Βασιλικής Β. Παππά και του Νικολάου Β. Παππά αναφέρεται σε μια από τις πιο σημαντικές μουσικές φυσιογνωμίες της χώρας, με ξεχωριστή παρουσία στο πολιτιστικό στερέωμα της Θεσσαλονίκης, στον Νίκο Αστρινίδη. Η έκδοση καταγράφει την πολυσχιδή καλλιτεχνική διαδρομή του μεγάλου καλλιτέχνη.

Για τον διακεκριμένο πιανίστα, μαέστρο, συνθέτη και παιδαγωγό και τις πολυσχιδείς δραστηριότητες στην πορεία της ζωής του προλογίζει η δημοσιογράφος Πελίνα Θεοδοσίου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: η Βάσω Β. Παππά, συγγραφέας του βιβλίου και ο Αλέξανδρος Χαρκιολάκης, μουσικολόγος της μουσικής βιβλιοθήκης Λίλιαν Βουδούρη.

Το βιβλίο συνοδεύεται από CD με αντιπροσωπευτικά έργα του συνθέτη.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα