Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ: Ο Καμίνης μας εμπαίζει!


Η φωτογραφία είναι από την προ μηνών κατάληψη του Δημαρχείου από τους συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων

Με κατάληψη του αμαξοστασίου στην Ιερά οδό, απαντούν οι συμβασιούχοι του Δήμου Αθηναίων στον εμπαιγμό που, όπως υποστηρίζουν, υφίστανται από το Δήμαρχο Αθηναίων κ. Καμίνη.
Οι εργαζόμενοι καταγγέλουν ότι ενώ σε τρεις συνεδριάσεις του το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας αποφάσισε οτι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου, και παρότι ο κ. Καμίνης δημόσια δηλώνει ότι είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, η νομική υπηρεσία του Δήμου δεν συναίνεσε χθες στο δικαστήριο, ενώ και ο Γ. Γραμματέας του Δήμου, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο Δήμος μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς τους συμβασιούχους!
Με τη χθεσινή απόφαση, διακόσιοι συμβασιούχοι παίρνουν παράταση για ένα μήνα, δηλαδή μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, ενώ η συζήτηση των αιτήσεων για προσωρινή διαταγή των υπόλοιπων περίπου 250 συμβασιούχων αναβλήθηκε για τις 19 Σεπτεμβρίου.
Με το κτίριο ζωσμένο από κλούβες των ΜΑΤ και ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας,  ξεκίνησε χθες το απόγευμα τη συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο! Οταν η αντιπολίτευση διαμαρτυρήθηκε για «την παρουσία των ΜΑΤ», ο δήμαρχος δήλωσε πως δεν τα είχε δει και ζήτησε να φύγουν από το δημαρχείο....


Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ