Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


ο...λαοπρόβλητος πρωθυπουργός μας, φοβάται το λαό του!
 Γράφει ο Μιχάλης Ροκκάς

Οι τελευταίες εξελίξεις, επιβεβαιώνουν την κοινή, πλην αντιμετωπιζόμενη μέχρι σήμερα ως πολιτικό σύνθημα, διαπίστωση πολλών από εμάς: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ο Γιώργος Παπανδρέου και οι συνεργάτες του, δεν κυβερνούν τον τόπο!

Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός μιας χώρας, οφείλουν να διοικούν τη χώρα και να παίρνουν αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της χώρας και των πολιτών της. Οφείλουν να υπερασπίζονται τη χώρα, να επιβάλουν την ορθή λειτουργία της, να εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα της χώρας στο διεθνές σύστημα.
Πάνω από όλα, οφείλουν να εξασφαλίζουν οτι ο τρόπος διακυβέρνησης της χώρας, πληρεί τους όρους της "σύμβασης" που υπογράφεται μεταξύ του λαού και της πολιτικής ηγεσίας την ημέρα των εκλογών με βάση τις εξαγγελίες και το πρόγραμμα διακυβέρνησης και την έγκρισή τους από την πλειοψηφία του λαού.

Τι από όλα αυτά έκανε αυτή η κυβέρνηση; ΤΊΠΟΤΑ!


Γεγονός 1ο:
ΨΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ!
 Εξελέγη με την υπόσχεση οτι "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ", κατηγορώντας
περίπου ως λιποτάκτη τον Κώστα Καραμανλή που παρουσίασε το 2009 την πραγματική κατάσταση της χώρας και με ειλικρίνεια ζήτησε από τον ελληνικό λαό την έγκριση να προχωρήσει σε μέτρα δυσάρεστα και παρουσίασε μια στρατηγική εξόδου από την κρίση που σήμερα δικαιώνεται. Ο Γιώργος Παπανδρέου, αντίθετα, εξαπάτησε τους Έλληνες ακολουθώντας την πεπατημένη για το ΠΑΣΟΚ, από τη δεκαετία του ΄80, οδό της παροχολογίας, του λαϊκισμού και της κατασυκοφάντησης του πολιτικού του αντιπάλου.

Γεγονός 2ο:
ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
Επί τέσσερις μήνες περίπου, ο Γιώργος Παπανδρέου και οι συνεργάτες του κατασυκοφαντούσαν τη χώρα μιλώντας για "ΤΙΤΑΝΙΚΟ", για "ΛΑΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ", με διαρροές και κρυφές διαπραγματεύσεις για προσφυγή στο ΔΝΤ, με αποτέλεσμα τα spreads να εκτοξευθούν, οδηγώντας τη χώρα σε μια πορεία χωρίς επιστροφή.

Γεγονός 3ο:
ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΣΚΛΗΡΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

Ως αναγκαίο και σωτήριο για τη χώρα πλασαρίστηκε το μνημόνιο, ως αναγκαίο και σωτήριο και το μεσοπρόθεσμο, παρά τις αντιδράσεις όχι μόνο από τους πολίτες, αλλά και από βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Ο λαός οδηγείται στην εξαθλίωση, ενώ η περιουσία της Ελλάδας οδηγείται στο ξεπούλημα κοψοχρονιά. Οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός απαγορεύεται να "βήξουν" χωρίς την άδεια της "τρόικας", το κοινοβούλιο, υπάρχει απλά για τους τύπους για να επικυρώνει τις αποφάσεις των "χαρτογιακάδων", ντύνοντάς τες με την κίβδηλη "δημοκρατική νομιμοποίηση" των εκλογών του 2009.
Η δημοκρατία καταλύεται στην ουσία της, η εθνική μας κυριαρχία ουσιαστικά δεν υπάρχει πια!

Γεγονός 4ο:
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!
Ο πρωθυπουργός της χώρας φοβάται να εγκαινιάσει τη ΔΕΘ! Η λαϊκή οργή οδηγεί σε συνεχείς αλλαγές του προγράμματός του με αποτέλεσμα κανείς να μη γνωρίζει μέχρι την τελευταία στιγμή που θα μείνει, που και πότε θα μιλήσει, ποιους τελικά θα συναντήσει! 8500 χιλιάδες αστυνομικοί, 6 βαλιτσάκια της ΕΥΠ, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ο "ΑΙΑΝΤΑΣ", το "ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ", μεταφέρονται στη συμπρωτεύουσα όπου ουσιαστικά επιβάλλεται απαγόρευση κυκλοφορίας στους πολίτες, μόνο και μόνο για να κυκλοφορήσει ασφαλής ο πρωθυπουργός της χώρας που εξελέγη δύο χρόνια πριν με 11% διαφορά από τον δεύτερο! Η ουσιαστική επιβολή "στρατιωτικού νόμου" στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύει την αγάπη του λαού στον ηγέτη του!

Γεγονός 5ο:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΤΗΡΕΣ!
Ενώ ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται για τη συνέντευξη τύπου, δίνεται εντολή από την "τρόικα" να αποφασισθούν και να εξαγγελθούν συγκεκριμένα μέτρα εντός της ημέρας! Η εντολή είναι: "θέλουμε αυτά και τα θέλουμε σήμερα". Το άτυπο υπουργικό συμβούλιο απλά επικυρώνει για τους τύπους τις αποφάσεις των Βρυξελλών. Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός οικονομικών, αναλαμβάνουν να μεταφέρουν στη δημοσιότητα, δίκην κλητήρων, τις αποφάσεις αυτές.

Στη φαρσοκωμωδία που παίζεται στις πλάτες των Ελλήνων, με τίτλο: "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΠΑΣΟΚ", το τελευταίο επεισόδιο έχει ήδη γραφτεί.

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει ΤΩΡΑ να ερωτηθεί αν επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει το ρόλο του κομπάρσου στην επιθεώρηση: "ΕΛΛΑΔΑ...ΤΟ ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ". Οι εκλογές είναι ο μόνος δημοκρατικός τρόπος για να δοθεί λύση στο αδιέξοδο, να δοθεί τέλος στον εξευτελισμό μας.

ΤΩΡΑ πρέπει να φύγει αυτός ο περίεργος θίασος των ΠΑΣΟΚΟΑΣΤΕΙΩΝ που οδηγούν τη χώρα στον αφανισμό! Δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει τι κυβέρνηση θα προκύψει. Το ζητούμενο είναι η, επιτέλους, ύπαρξη κυβέρνησης!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ