Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

9 μονάδες μπροστά η Ν.Δ., καταρρέει το ΠΑΣΟΚ, εκτός Βουλής η Ντόρα. Νεα δημοσκόπηση από την Public Issue

Σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Public Issue για το μήνα Οκτώβριο, Η διαφορά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ διαμορφώνεται στις 9 ποσοστιαίες μονάδες έναντι 4 στην προηγούμενη δημοσκόπηση του Σεπτεμβρίου.
Πιο συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά την εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων, «πρώτο κόμμα» αναδεικνύεται η αποχή με 34% και ακολουθούν η ΝΔ με 31,5% το ΠΑΣΟΚ με 22,5%, το ΚΚΕ με 10,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,5%, ο ΛΑΟΣ με 9%, οι Οικολόγοι - Πράσινοι με 3%, η Δημοκρατική Αριστερά με 5% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 2% (7% λοιπά κόμματα).
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 59%, με το ΠΑΣΟΚ στο 9%.
Στην ίδια δημοσκόπηση, το 85% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση και μόλις 10% σε σωστή κατεύθυνση.


Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα