Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ελληνική Λεγεώνα: ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΛΤΟ κ. ΣΑΜΑΡΑ.

Με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας, φιλικά προσκείμενης προς το κόμμα σας, που αναφερόταν με ονόματα σε λίστες υποψηφίων βουλευτών στις επερχόμενες εκλογές, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στα παρακάτω:
Πρώτον: Υπάρχει έντονο το στοιχείο ΥΙΏΝ και ΘΥΓΑΤΈΡΩΝ. Εσείς κ. Σαμαρά διαμηνύσατε ουκ ολίγες φορές ότι δεν δεσμεύεστε από ονόματα και τζάκια και ότι τα κριτήρια επιλογής υποψηφίων θα είναι αξιοκρατικά και αντικειμενικά. Από που συνεπάγεται ότι το ''όνομα'' εγγυάται την επιτυχία?
Εξάλλου αυτό δεν πληρώνουμε τώρα ως λαός?
Αυτά τα 2-3 τζάκια δεν οδήγησαν τη χώρα μας σ'αυτό το τέλμα?

Υποτίθεται ότι αυτό το γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα κ. Σαμαρά γι'αυτό ευαγγελίζεστε την δημιουργία της ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ με παλαιά και φθαρμένα πολιτικά υλικά δεν νομίζω ότι μπορεί να επιτευχθεί.

Δεύτερον: Ονόματα πρώην υπουργών, υφυπουργών και βουλευτών που ήδη έχουν αξιολογηθεί, κριθεί και αποδοκιμαστεί για τα ''έργα'' τους από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.
Τι σας δεσμεύει κ. Σαμαρά με όλους αυτούς και τι σας αναγκάζει να τους περιθάλπεται ακόμη στους κόλπους του αναγεννημένου-ελπίζω να ισχύει-κόμματός σας, ωσάν ασθενείς?
Δεν νομίζω, εάν βέβαια το δημοσίευμα έχει βάση και δεν είναι φανταστικό μυθιστόρημα που δημιουργήθηκε με κύριο συστατικό τις δημόσιες σχέσεις των επίδοξων μνηστήρων της εξουσίας, να ρωτήσατε και να αφουγκραστήκατε τις γνώμες των 850.000 μελών που σας ανέδειξαν στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Καλό θα ήταν, εάν επαναλαμβάνω το δημοσίευμα έχει δόση αληθείας, να κάνετε αυτό που σε ανύποπτο χρόνο ο ίδιος είχατε επικαλεστεί.
Να δώσετε δηλαδή το δικαίωμα και πάλι στη ευρεία βάση του κόμματος σας, να αποφασίσει ως αλάνθαστος κριτής, για αυτούς που θέλει να τον εκπροσωπήσουν.
(Όπως πολύ πετυχημένα πράξατε με τους προέδρους των ΝΟΔΕ)

Δεν νομίζω κ. Σαμαρά να έχετε πολλές ευκαιρίες σ'αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη Χώρα.
Ο λαός, εάν τελικά σας εμπιστευτεί για να του ξαναδώσετε την χαμένη ελπίδα και να τον βοηθήσετε να βγει από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει, να ξέρετε ότι με σας θα είναι απείρως πιο σκληρός και αμείλικτος.
Γι'αυτό κ. Σαμαρά, φροντίστε να μην τον απογοητεύσετε, αρχίζοντας από την στελέχωση των ψηφοδελτίων σας, όχι με φθαρμένα ΟΝΟΜΑΤΑ και γκρεμισμένα ΤΖΑΚΙΑ, αλλά με ανθρώπους νέους, άφθαρτους, μακριά από εξαρτήσεις και συμφέροντα, επιτυχημένους στον τομέα τους και ηθικούς στον βίο τους, με αγάπη για την Χώρα τους και σεβασμό για τους συμπατριώτες τους.
Δεν είναι ανάγκη να έχουν 10 πτυχία, να μιλούν 10 ξένες γλώσσες και να εχουν 5 μεταπτυχιακά.
Απ'ότι και ο ίδιος θα έχετε διαπιστώσει, τα προσόντα αυτά δεν εξασφαλίζουν και δεν εγγυώνται την επιτυχημένη πολιτική σταδιοδρομία.
Δώστε επιτέλους στον λαό που θα σας εμπιστευτεί το όραμα και την ελπίδα που τόσο έχει ανάγκη, αρχίζοντας από τις λίστες των ψηφοδελτίων σας.
Αποφύγετε κ. Σαμαρά τα επικίνδυνα σημεία που κρύβει ο βάλτος.
Εξάλλου πιστεύω ότι εσείς καλύτερα από τον καθένα γνωρίζετε τα μυστικά του...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΓΕΩΝΑ


ΠΗΓΗ: http://helleniclegion.blogspot.com

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα