Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΧΟΝΤΡΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΣΤΟ ΠΑΡΑΕΝΑ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ!


Χοντρό βρισίδι έπεσε χθες το βράδυ στους τρεις βουλευτές Πιερίας του ΠΑΣΟΚ, από εξοργισμένους πολίτες, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της εμποροβιομηχανικής έκθεσης.
Όλα ξεκίνησαν όταν στην εξέδρα ανέβηκε πρώτος ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ, Γ. Αμοιρίδης, ο οποίος ακούγοντας τις αποδοκιμασίες του κόσμου και νομίζοντας ότι απευθύνεται σε πρωτόγονη φυλή της Αφρικής, δήλωσε:
''Μην αποδοκιμάζετε, εγώ υπέβαλα την παραίτησή μου στο κόμμα σε περίπτωση που φέρναν από φέτος την εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης. Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να το ψηφίσω. Η παραίτησή μου υπάρχει ακόμη στα γραφεία του κόμματος.'' ( δηλαδή για τον βουλευτή όλα τα υπόλοιπα ήταν θετικά για τον λαό και ανώδυνα, γι'αυτό τα ψήφισε!)
Τότε άρχισαν να τον πλησιάζουν απειλητικά, βρίζοντάς τον χυδαία, με εκφράσεις (άντε γα....., μή σε γα....., αλήτη, κ.λ.π. και τον πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής.
Με την επέμβαση κάποιον απετράπη τελευταία στιγμή η χειροδικία σε βάρος του βουλευτή ο οποίος κατέβηκε από την εξέδρα.
Ίδια κατάσταση επικράτησε και στους υπόλοιπους δύο βουλευτές, Παπαγεωργίου και Μίχου, οι οποίοι άκουσαν με τη σειρά τους τα ''ευχολόγια'' των πολιτών.
Στη συνέχεια στον χώρο κατέφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες παρέμειναν στο σημείο για τον ''φόβο των ιουδαίων''.
Είναι προφανές ότι η κατάσταση γενικά ''μυρίζει μπαρούτι'' και η υπομονή ακόμη και φιλήσυχων πολιτών έχει φθάσει στα όρια!
Και για τους βουλευτές της άθλιας αυτής κυβερνολαίλαπας αυτό έχει γίνει ιδιαίτερα κατανοητό....

ΠΗΓΗ: helleniclegion.blogspot.com

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα