Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ισχυρή έκρηξη στη Συγγρού: Εικόνες απόλυτου χάους μέσα στα κτίρια

Εικόνες ισοπέδωσης έρχονται από το εσωτερικό των κτιρίων που είναι δίπλα στο κτήριο όπου έγινε η ισχυρή έκρηξη στη λεωφόρο Συγγρού 3.

Υπενθυμίζουμε ότι η έκρηξη σημειώθηκε στον ημιώροφο, όπου είναι χώρος κατοικίας, ενώ το υπόλοιπο κτίριο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατοικείται καθώς ετοιμάζονται διαμερίσματα για μίσθωση.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το newsbeast.gr, φαίνονται οι καταστροφές μέσα από μια σχολή χορού, που βρίσκεται στο διπλανό κτίριο της έκρηξης, αλλά και όσα υπέστησαν και άλλα κτήρια που βρίσκονται κολλητά.


Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, είναι η έκρηξη να προήλθε από φιάλη υγραερίου, καθώς ολόκληρη η περιοχή μυρίζει υγραέριο.

Ένας τραυματίας 78 ετών με πολλαπλά εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα μεταφέρθηκε στο Λαϊκό και χειρουργείται.






Τα σενάρια που εξετάζονται

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ως πιθανότερο αίτιο για την έκρηξη εξετάζεται η διαρροή υγραερίου ή φυσικού αερίου, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχε διαρροή στο κτίριο, όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, η οποία αντιμετωπίστηκε.

Η έκρηξη σημειώθηκε στον ημιώροφο του κτιρίου, όπου είναι χώρος κατοικίας, ενώ το υπόλοιπο κτίριο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν κατοικείται καθώς ετοιμάζονται διαμερίσματα για μίσθωση.

Ακολούθησε μικρής έκτασης φωτιά, η οποία τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική και συγκεκριμένα από 18 πυροσβέστες που έφτασαν εκεί με 6 υδροφόρα οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
 
Κρανίου τόπος

Ωστόσο, από το ωστικό κύμα της σφοδρής έκρηξης υπέστη σοβαρές ζημιές όλο το κτήριο, στο ισόγειο του οποίου υπάρχει κατάστημα με βιολογικά προϊόντα, καθώς και το απέναντι κτίριο, τόσο σε τζάμια, όσο και σε τοίχους. Τζάμια έσπασαν σε απόσταση 200 μέτρων, σε κτήρια αλλά και σε δύο αυτοκίνητα.

Το ευτύχημα είναι ότι λόγω της σημερινής αργίας δεν κυκλοφορούσαν άνθρωποι στην περιοχή, γι' αυτό και δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα.
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 1 ημέρα
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 1 ημέρα