Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Live streaming: Έκτακτη ενημέρωση για την κακοκαιρία. Ευθύνες στην Αττική Οδό καταλογίζει η κυβέρνηση


Έκτακτη ενημέρωση για την κακοκαιρία «Ελπίδα» και τα προβλήματα στη χώρα από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, την Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΔΗΕ A. Μανο.

«Έχει ευθύνες η Αττική Οδός»

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την ώρα είναι στην Αττική Οδό, διαπίστωσε ο Χρήστος Στυλιανίδης. Ο ίδιος είπε ότι θα εισηγηθεί στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αναζητηθούν ευθύνες, γιατί παρά τις συσκέψεις που προηγήθηκαν η εταιρεία δεν κατάφερε να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο.

Ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι μέχρι στιγμής αντιμετωπίζουμε λιγοστά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Πρόσθεσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες να κρατηθεί ανοιχτή η Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης, ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν απαραιτήτως αντιολισθητικές αλυσίδες.


Τα μέσα σταθερής τροχιάς λειτουργούν, εκτός του τμήματος Ειρήνη-Κηφισιά. Παράλληλα, για τα ΜΜΜ η κατάσταση αναπροσαρμόζεται ανάλογα με την κακοκαιρία. «Αποφύγετε μετακινήσεις που δεν είναι απαραίτητες», προειδοποίησε για άλλη μια φορά ο Χρήστος Στυλιανίδης.

Σε εξέλιξη επιχείρηση στην Αττική Οδό

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου ανακοίνωσε ότι είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των οδηγών.

Δείτε live την ενημέρωση για την κακοκαιρία:

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 1 ημέρα
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 2 ημέρες