Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor 5: Εκνευρίστηκε με τους ανθρώπους της παραγωγής στο αεροδρόμιο ο Θανάσης Μπέλλος. «Άσε με ήσυχο»


Εκνευρίστηκε με τους ανθρώπους της παραγωγής του Survivor ο Θανάσης Μπέλλος, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι, ο οποίος επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης στην Ελλάδα. Συνοδευόμενος, όπως όλοι οι παίκτες που αποχωρούν, από ανθρώπους της παραγωγής, έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου τον περίμεναν δημοσιογράφοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, ο Θανάσης Μπέλλος εκνευρίστηκε με τους ανθρώπους της παραγωγής που τον κρατούσαν από τα χέρια όταν ο παίκτης του ριάλιτι αναζητούσε τον γιο του στο αεροδρόμιο. «Άσε με ήσυχο, ξέρω πολύ καλά να χειρίζομαι τον εαυτό μου. Θέλω να δω το γιο μου και τη γυναίκα μου» είπε εκνευρισμένος.

Τελικά, ο Θανάσης Μπέλλος βρήκε τον γιο του και μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που ένας παίκτης «ξέφυγε» από τους ανθρώπους της παραγωγής και αγκάλιασε έναν δικό του άνθρωπο.

Ο Θανάσης Μπέλλος μίλησε -με κάποιον εκνευρισμό- και στους δημοσιογράφους, κάτι που δε συνηθίζεται για τους παίκτες του ριάλιτι.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 1 ημέρα
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 1 ημέρα