Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Παραδόθηκε ακόμη ένας ύποπτος


Ακόμη ένας ύποπτος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη παραδόθηκε στις αρχές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 25χρονο ελληνικής υπηκοότητας. Παραμένει ασύλληπτος ακόμη ένας ύποπτος που αναφέρεται στη δικογραφία.

Βρέθηκε τραύμα από μαχαίρι στην παλάμη ενός εκ των συλληφθέντων

Στο μεταξύ, ένας από τους συλληφθέντες, ένας 22χρονος αλβανικής υπηκοότητας, είναι τραυματισμένος στη δεξιά παλάμη, μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ. Πληροφορίες που μετέδωσε η δημόσια ραδιοτηλεόραση ανέφεραν πως ο 22χρονος, έχει τραυματιστεί από το μαχαίρι που κρατούσε και το οποίο φέρεται να του γλίστρησε, στην προσπάθειά του να τραυματίσει τον 19χρονο φοιτητή. Ο ίδιος δεν λέει πως τραυματίστηκε στους αστυνομικούς, αλλά η εικόνα που έχουν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, δείχνει πως ο τραυματισμός προέρχεται από το μαχαίρι που χτυπούσε τον 19χρονο Άλκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τουλάχιστον 150 παιδιά και νεαροί ενήλικες εκδήλωσαν το σοβαρό σύνδρομο MIS στην Ελλάδα


Ακόμη ένα στοιχείο που προκύπτει, είναι ότι ο 21χρονος που φωτογραφίζεται ως δράστης από τους υπόλοιπους συλληφθέντες, μπήκε στο τρίτο αυτοκίνητο, που βρισκόταν στην οδό Γαζή. Επίσης, ο 23χρονος αλβανικής υπηκοότητας που συνελήφθη πρώτος, φαίνεται εντέλει να μη συμμετείχε στην επίθεση γιατί όταν βγήκε από το λευκό Citroen δεν τράβηξε το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αρχίσει να τσουλάει, επέστρεψε και βρέθηκε στη θέση του οδηγού.

Ακόμη ένα στοιχείο είναι πως ο 21χρονος που κατονομάζεται ως δράστης από τους υπόλοιπους είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αντίπαλους οπαδούς προ ενός χρόνου, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να χάσει την όρασή του, σύμφωνα με την ΕΡΤ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ