Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor: Απίστευτο «καρφί» για στημένη αποχώρηση από τον πατέρα του Κωνσταντάρα


O Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε προχθές πως ο δημοσιογράφος είναι αυτός που αποχωρεί τελικά από το παιχνίδι, με τους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε κλάματα σοκαρισμένοι. Η αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα στεναχώρησε ιδιαίτερα και και τον πατέρα του, Δημήτρη.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας έκανε και δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έριξε τα «καρφιά» του στην παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε επίσης :
Survivor spoiler: Απειλούν με ομαδική αποχώρηση οι Μαχητές!


«Έφυγε λοιπόν νωρίς – όπως το είχαμε μάθει – ο Λάμπρος από το Survivor γιατί… γιατί έτσι. Κάπως έτσι τα είχαν υπολογίσει. Έφυγε μέσα στις σφιχτές αγκαλιές, τα δάκρυα, τα χειροκροτήματα των παικτών της ομάδας του και των αντιπάλων. Κύριος πήγε, κύριος έφυγε, μέσα σε έκπληξη, απορία και αγάπη.

Αναρτώ τη φωτογραφία από την τελευταία νίκη του. Ένας “διάσημος μαχητής”. Που τους κατέκτησε όλους με τη στάση του, τη μαχητικότητα και τον χαρακτήρα του. Το άδικο ουκ ευλογείται. Γυρίζει στους ανθρώπους του και τη δουλειά του. Πάμε γι’ άλλα αγόρι μου. Τα καλύτερα έρχονται», έγραψε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.

«Μα πως θα κρατούσαν τον Λάμπρο; Αφού την είχαν βρει την αντικαταστάτη του πριν γίνουν οι αποχωρήσεις. Τόσες ώρες στεναχωριόμουνα. Τώρα…», πρόσθεσε επίσης ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 4 ημέρες
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 5 ημέρες