Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Δολοφονία Άλκη: Ακόμα 4 συλλήψεις. Ταυτοποιήθηκαν άλλοι 6. Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη


Σε εξέλιξη αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 4 ακόμα άτομα.

Παράλληλα σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών εκδόθηκαν σήμερα δέκα εντάλματα σύλληψης.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Τουλάχιστον 6 ακόμη άτομα, νεαρής ηλικίας, τα οποία φέρεται να συμμετείχαν στην δολοφονική επιδρομή το βράδυ της Κυριακής στου Χαριλάου, ταυτοποίησε η Αστυνομία. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν αδιάσειστες πληροφορίες.

Οι κάμερες και το στίγμα της κινητής τηλεφωνίας δείχνουν 6 νεαρούς από 20 έως 24 ετών που μαζί με τον βασικό ύποπτο, ο οποίος έχει συλληφθεί, πρωταγωνίστησαν στην δολοφονία του Άλκη.

Για την πρόοδο των ερευνών ενημερώθηκε σήμερα η οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 «Εντάξει, τελειώσατε, τον καθαρίσατε;» - Σοκάρουν οι διάλογοι μετά τη δολοφονία του Άλκη


«Περιμένουμε να γίνουν και άλλες συλλήψεις. Μας ενημερώνουν ότι έχουν στοχοποιήσει τα άτομα και περιμένουμε να γίνουν συλλήψεις από τη μια μέρα στην άλλη», αναφέρει ο θείος του Άλκη ενώ απαντώντας στο αν από την αστυνομία ότι έχουν πει ότι έχουν ταυτοποιήσει και άλλους δράστες, ο συγγενής του 19χρονυ, απαντά ότι «είναι θέμα χρόνου να συλληφθούν», όπως τους έχουν ενημερώσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία συλλέγει στοιχεία από τα οποία προκύπτει με σαφήνεια ότι τα άτομα αυτά έδρασαν ως εγκληματική οργάνωση και βάσει σχεδίου προετοίμασαν και εκτέλεσαν την καταδρομική επίθεση το βράδυ της Κυριακής.

Κάποια από τα άτομα αυτά είναι αλβανικής καταγωγής και είναι γνωστά στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης για τη συμμετοχή τους σε βίαια επεισόδια, επιθέσεις αλλά και για άλλα αδικήματα, όπως χρήση ναρκωτικών και κατοχή μαχαιριών.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 4 ημέρες
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 5 ημέρες