Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Τσιτσιπάς – Σαφιούλιν 0-2: Αποκλείστηκε από το No. 163 του κόσμου (βίντεο)


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υπέστη ήττα σοκ από τον Ρομάν Σαφιούλιν, ολοκληρώνοντας πρόωρα την παρουσία του στο τουρνουά της Μασσαλίας.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Νο.163 Ρώσο τενίστα στον κόσμο, ο οποίος πήρε το εισιτήριο για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ και τον Ίλια Ιβάσκα.

Ασφαλώς κι αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του Σαφιούλιν, ο οποίος σόκαρε τον Στέφανο Τσιτσιπά, αφήνοντας τον εκτός ημιτελικών.

Ο Ρώσος ήταν εξαιρετικός και κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την κακή βραδιά του Τσιτσιπά, αλλά και τα πολλά νεύρα του Έλληνα τενίστα. Ο Τσιτσιπάς φάνηκε να ήταν σε κόντρα με το box του και ο πατέρας του προτίμησε να αλλάξει θέση στο γήπεδο, αλλά ούτε αυτό τον βοήθησε.

Πλέον ο Έλληνας τενίστας καλείται να ξεπεράσει την απρόσμενη ήττα του και να ανασυντάξει τις δυνάμεις του ενόψει του πολύ δυνατού τουρνουά στο Ακαπούλκο, που διεξάγεται την προσεχή εβδομάδα.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 1 ώρα
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 21 ώρες