Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πάτρα: Το σπαρακτικό τραγούδι που ερμήνευσε ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών (βίντεο)


Ραγίζει καρδιές το τραγούδι που ερμηνεύει ο Μάνος Δασκαλάκη, πατέρας των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε διάστημα τριών χρόνων στην Πάτρα. Ο Μάνος Δασκαλάκης ερμήνευσε το τραγούδι “υπάρχουν άγγελοι” όταν έφυγε από τη ζωή και η 6 μηνών Ίριδα μετά την μικρή Μαλένα και ενώ είχε υποστεί ανακοπή και μικρή Τζωρτζίνα η οποία ωστόσο είχε καταφέρει να βγει τότε νικήτρια και να παλέψει με θάρρος και χαμόγελο για τη ζωή της. Οι στίχοι και η μουσική είναι του Γιώργου Καλιού.

Στο σχόλια στο youtube κάτω από το συγκεκριμένο τραγούδι είναι δεκάδες τα μηνύματα συμπαράστασης για τον πατέρα που έχασε τα αγγελούδια του.

“Ξεπέρασα τον εαυτό μου και έγραψα ένα τραγούδι αφιερωμένο σχετικά με δύο αγγελούδια που δεν είναι πια κοντά μας, μου βγήκε μέσα σε πέντε λεπτά το βράδυ εκείνο που αποχαιρετούσαμε τον μικρό άγγελο του κουμπάρου πλέον Μανος Δασκαλακης το αφιερώνουμε σε όλους όσους έχουν τους δικούς τους ανθρώπους εκεί ψηλά… Δεν μας ενδιαφέρει η προβολή τα like κτλ το μόνο που θέλουμε είναι να αγγίξουμε όλους αυτούς που έχουν τους δικούς τους αγγέλους εκεί ψηλά…” αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση ο στιχουργός και συνθέτης του τραγουδιού.

Διαβάστε ακόμη:
Πάτρα: Ο απινιδωτής της μικρής Τζωρτζίνας «ξεκλειδώνει» το μυστήριο των θανάτων των τριών αδερφών (βίντεο)

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 4 ώρες
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 1 ημέρα