Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor: "Ο κλέφτης τον κλέφτη θα υπερασπιστεί" (βίντεο)


Η διαδικασία της ψηφοφορίας της ηττημένης ομάδας (που αυτή την εβδομάδα ήταν η Μπλε) έχει ολοκληρωθεί και οι τρεις προτεινόμενοι προς αποχώρηση έχουν τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.
Απόψε 15/2 οι Survivors θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα: την επικοινωνία.

Δείτε επίσης :
Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού είδαμε μεγάλη ένταση. Ειπώθηκαν σοβαρές κατηγορίες από το στόμα του Μαρτίκα που κατηγόρησε τόσο την Πελαγία όσο και την Σοφιάνα για κλοπή φαγητού.

Τα πράγματα πλέον έχουν γίνει προσωπικά και όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Σπύρος κατηγόρησε ανοιχτά της Σοφιάνα και την Πελαγία ότι κάνουν κουμάντο στο φαγητό και βάζουν μεγαλύτερες δόσεις σε εκείνες.

Αυτό έφερε τα πάνω-κάτω στο συμβούλιο, όπου και η Κάτια Ταραμπάνκο αποφάσισε να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει πως ότι λέει κάποιος τον άλλο κλέφτη θα πρέπει να έχει τρανταχτές αποδείξεις. Μάλιστα ο Σπύρος σχολίασε τη στάση της παίκτριας των Διάσημων, λέγοντας ότι και εκείνη έκανε πέρσι τα ίδια.

Όπως είναι λογικό όλα αυτά θα σχολιαστούν ακόμα περισσότερο σήμερα, με τη Σοφιάνα να συνεχίζει την κόντρα με τον Σπύρο όπως φαίνεται και στο τρέιλερ.

Μετά τις ασυλίες οι δύο ομάδες ήρθε η ώρα να παλέψουν για το έπαθλο επικοινωνία που όλοι γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι.

Εκτός από ότι θα δουν ή θα ακούσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, οι παίκτες θα μπορέσουν να φάνε και κάτι, προσθέτοντας βενζίνη και στην ψυχολογία τους και στο στομάχι τους.

Όπως βλέπουμε πρόκειται για ένα αρκετά περίεργο αγώνισμα, το οποίο έχει μεγάλη βάση στη δύναμη και στη συνέχεια στο στόχο.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 16 δευτερόλεπτα
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 20 ώρες