Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος;


Τεράστιο ενδιαφέρον θα έχει το αποψινό επεισόδιο του Survivor, που όπως βλέπουμε στο trailer θα έχει πάρα πολλές συγκινήσεις.

Αρχικά θα δούμε τη Βρισηίδα και τη Ναυσικά να συνεχίζουν να είναι στα μαχαίρια και να κατηγορούν η μία την άλλη, με την ομάδα των Διάσημων να έχουν χωριστεί στα δύο.

Δείτε επίσης :
Μπιμπίλας για δηλώσεις Ρουβά: Τι παιχνίδι παίζεται;


Μάλιστα η πρώτη που έχει έρθει αρκετά κοντά με την Κάτια Ταραμπάνκο αρχίζει και κατηγορεί και τον Άρη Σοϊλέδη, τονίζοντας ότι από τη στιγμή που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έχει ενημερώσει αρκετούς από τους παίκτες για το τι γίνεται έξω.

Τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν και οι Κόκκινοι αναμένεται να έχουν σοβαρό πρόβλημα αν συνεχίζουν έτσι.

Οι παίκτες θα πρέπει να ριχτούν σε έναν αρκετά δυνατό στίβο μάχης, ο οποίος θέλει ταχύτητα, έχει αρκετό νερό μέσα και πάρα πολύ καλό στόχο.

Δείτε το trailer:

Πάμε τώρα σε αυτό που περιμένετε όλοι.

Ποιοι κεδίζουν την 1η ασυλία;

Οι τελευταίες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι Διάσημοι κερδίζουν την 1η ασυλία.

Ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος;

Σπύρος Μαρτίκας το απόλυτο φαβορί για να υποδειχθεί πρώτος υποψήφιος από τους συμπαίκτες του.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 18 ώρες
  • ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ - Μια τέλεια συνταγή για πεντανόστιμα γαρδουμπάκια αυγολέμονο που μπορεί να σας παιδέψουν λίγο αλλά το αξίζουν! *Υλικά για 6 άτομα * 1 συκωταριά από αρνί,...
    Πριν από 1 ημέρα