Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Απίστευτο μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας


Απίστευτο μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτή την ώρα σε όλο το κέντρο της Αθήνας, λόγω της συγκέντρωσης των υγειονομικών και επεισοδίων που έγιναν στα Προπύλαια στην Πανεπιστημίου.
Οι οδηγοί κινούνται σημειωτών στις λεωφόρους Συγγρού, Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Αρδηττού και Πανεπιστημίου.

Νέος γύρος επεισοδίων αυτή την ώρα απέναντι από τα Προπύλαια, με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να «πολιορκείται» από τους διαδηλωτές της ΠΟΕΔΗΝ, της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την απόφαση της κυβέρνησης να περικόψει το επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας από πολλές ειδικότητες εργαζομένων και κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Οι διαδηλωτές ήθελαν να κλείσουν την Πανεπιστημίου όπως και έγινε, προκαλώντας «κυκλοφοριακό έμφραγμα». Κατά την ένταση, οι δυνάμεις της αστυνομίας πέταξαν δακρυγόνα.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 4 ώρες
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 1 ημέρα