Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor spoiler: Σάρωσε ο Μαρτίκας στην ψηφοφορία


Μπορεί οι αρχικές μας πληροφορίες να μιλούσαν για ντέρμπι, αλλά μόνο ντέρμπι δεν ήταν όσον αφορά την κορυφή. Εκεί βρέθηκε πανηγυρικά ο Σπύρος Μαρτίκας, δείχνοντας πως έχει αρκετή δυναμική και θα κάνει μεγάλο χρονικό διάστημα για να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο!

Δείτε επίσης :
"Το έκανα από φτώχεια": Ηλικιωμένη έκλεψε από σούπερ μάρκετ. Δεν αποσύρει τη μήνυση η επιχείρηση


Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως γύρο στο 60% ψήφισαν τον φαρμακοποιό από τον Πειραιά, αποδεικνύοντας πως μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως από την πρώτη εβδομάδα είχε δηλώσει πως θέλει να τον ψηφίζουν οι συμπαίκτες του για υποψήφιο! Τι πραγματικά συμβαίνει; Πολλά μας έρχονται στο μυαλό αλλά σίγουρα δεν μπορούν να ειπωθούν χωρίς αποδείξεις!

Όσο για το υπόλοιπο 40%, περίπου το 25% πήγε στον Ανδρέα Ματθαιακάκη και το 15% στη Πελαγία Καζολέα, δείχνοντας πως το αποτέλεσμα κρίθηκε σχετικά εύκολα, με την παίκτριά των Μαχητών να αποχωρεί από το Survivor 5 και τον Άγιο Δομίνικο, ετοιμάζοντας τις βαλίτσες επιστροφής στην Ελλάδα.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 2 ώρες
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 22 ώρες