Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Survivor Spoiler 19-2: Άγριος καυγάς της Ναυσικάς με την Βρισηίδα



Ένας έντονος καυγάς με μεγάλη ένταση και εκατέρωθεν ύβρεις ξέσπασε ανάμεσα στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τη Βρισηίδα Ανδριώτου ο οποίος δεν αναμένεται να προβληθεί στο αποψινό (19 Φεβρουαρίου 2022) επεισόδιο του Survivor.
Δείτε επίσης :
Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα


Οι δύο κοπέλες «τρώγονται» συνεχώς μεταξύ τους και γενικότερα ψάχνουν αφορμή ώστε η μία να επιβληθεί και να «την πει» στην άλλη.

Επεισόδιο το επεισόδιο Ναυσικά και Βρισηίδα κατέληξαν σε έναν γερό καυγά! Ο λόγος έχει να κάνει με άνδρα και συγκεκριμένα τον Σάκη Αρσενίου.

Αρσενίου ο λόγος της «έκρηξης»

Εσχάτως η Βρισηίδα έχει έρθει κοντά με τον Σάκη καθώς οι δυο τους περνούν πολύ ώρα μαζί κι έτσι η φημολογία για μεταξύ τους φλερτ έχει φουντώσει.

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι δεν άρεσε καθόλου στη Ναυσικά βλέποντας το πώς η συμπαίκτριά της προσπαθεί να προσεγγίσει τον τραγουδιστή.

Όχι δεν «παίζει» κάτι από την πλευρά της προς τον Σάκη όμως φαίνεται ότι δεν έχει ξεχάσει την επίθεση που είχε δεχθεί από τη Βρισηίδα στην αρχή της συμβίωσής τους, η οποία είχε θίξει το ήθος της ως γυναίκα.

Έτσι το όλο σκηνικό προκάλεσε το απίστευτο ξέσπασμα της Ναυσικάς στην παραλία του Αγίου Δομίνικου στη συμπαίκτριά της: «Νομίζεις ότι δε σε βλέπω πώς τον πλησιάζεις, για να καρπωθείς τη δημοσιότητά του και να μείνεις; Είσαι η χειρότερη βρώμα που έχω δει και μετά μιλάς για εμένα», είπε η Ναυσικά, ενώ η Βρισηίδα ξεκαθάρισε ότι δεν δέχεται κανείς να της λέει τι θα πράξει η ίδια και ότι θα μιλά και θα βρίσκεται κοντά με όποιον εκείνη θέλει.

«Δε θα δεχθώ μαθήματα από σένα, αρκετά μας έχεις πει», απάντησε χαρακτηριστικά, με τους τόνους να ξεφεύγουν, αλλά ευτυχώς το επεισόδιο να λήγει μετά την παρέμβαση της παραγωγής.

Όπως γίνεται αντιληπτό η κατάσταση ξέφυγε τόσο που το συγκεκριμένο σκηνικό δεν αναμένεται να προβληθεί στο αποψινό επεισόδιο.


Πηγή: sportime

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 3 ώρες
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 23 ώρες