Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πάτρα: Η 9χρονη Τζωρτζίνα το «κλειδί» του γρίφου για τον θάνατο των τριών κοριτσιών (βίντεο)



Πληθαίνουν τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο των 3 κοριτσιών στην Πάτρα.
Την άκρη του νήματος στο θρίλερ σχετικά με τον θάνατο σε τρία χρόνια των τριών αδερφών της οικογένειας στην Πάτρα αναζητούν οι αρχές επικεντρώνοντας τις έρευνές τους σε δύο πεδία, τις καταθέσεις των ιατροδικαστών και των γιατρών που χειρίστηκαν τις υποθέσεις των παιδιών και τα στοιχεία από τις ιστολογικές-τοξικολογικές εξετάσεις από τη σορό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Συνολικά 15 γιατροί και νοσηλευτές από τέσσερα νοσοκομεία της Αθήνας και της Πάτρας, αλλά και επτά ιατροδικαστές, που εξέτασαν τις σορούς των τριών κοριτσιών, αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν για τα ευρήματά τους για τους τρεις θανάτους μέσα σε 32 μήνες.

Ο απινιδωτής της Τζωρτζίνας δείχνει «εξωτερική» παρέμβαση

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δημόσια μαρτυρία του θεράποντος ιατρού για τον απινιδωτή αποτελεί πολύ σημαντικό στοιχείο. Ένα στοιχείο που δεν μπορούμε να δούμε στη νεκροψία είναι οι αρρυθμίες. Μπορούμε να δούμε όλες τις συνθήκες αλλά όχι τις αρρυθμίες. Μένει η τρίτη διερεύνηση προκειμένου να δούμε τα νέα στοιχεία. Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική παρέμβαση για να αποκλειστεί μία αιτία θανάτου, αυτή του ο αιφνίδιος θάνατος από αρρυθμίες», ανέφερε αρχικά ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Μόλις ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, οι ιατροδικαστές θα πρέπει να δώσουν μία αιτία θανάτου. Το τρίπτυχο που δίνουμε σε κάθε θάνατο είναι, τα παθολογικά αίτια, η εγκληματική ενέργεια και η αυτοκτονία.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ - Μαγειρίτσα εορταστική, κοκκινιστή για την Ανάσταση! Είναι εξαιρετικά νόστιμη και μπορείτε να τη σερβίρετε είτε σκέτη, σαν κοκκινιστό φαγάκι (δεν είναι σο...
    Πριν από 56 δευτερόλεπτα
  • SILVER ALERT στη Μαγνησία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου, στη Μαγνησία. Ο Καραμπατσής Ιωάννης, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24...
    Πριν από 21 ώρες