Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Τζουμέρκα: Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό σκιέρ. Γλίστρησε και κατέληξε σε γκρεμό


Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και των ΕΜΑΚ βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό 19χρονου ορειβάτη στην περιοχή των Τζουμέρκων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του epiruspost.gr, ο νεαρός μαζί με άλλα άτομα έκαναν ορειβατικό σκι σε ορεινή περιοχή κοντά στον Καταρράκτη.

Η περιοχή είναι εξαιρετικά δύσβατη και καλύπτεται από χιόνι. Ο νεαρός σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες γλίστρησε και κατέληξε σε γκρεμό.

Από τα Γιάννενα έχει κινηθεί ήδη δύναμη της ΕΜΑΚ για να επιχειρήσει στην περιοχή όπως και δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τα κλιμάκια των Τζουμέρκων. Παράλληλα υποβάλλεται αίτημα για την συνδρομή ελικοπτέρου προκειμένου να βοηθήσει στην έρευνα.

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα