Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Έξαλλο το twitter με τον Σάββα. Αντέδρασε και ο Ντάφυ


Ένας από τους παίκτες του Survivor που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού στο περσινό Survivor ήταν ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου. Ο τραγουδιστής παραμένει μεγάλος fan του ριάλιτι επιβίωσης αλλά το άνευρο χτεσινό συμβούλιο, χωρίς έριδες και καυγάδες, τον έκανε να αντιδράσει. Ο Ντάφι έκανε στόρι και έγραψε χαρακτηριστικά πως αυτό δεν είναι συμβούλιο, μιας και δεν έχει εντάσεις και ζήτησε να μπει μέσα στο παιχνίδι ο Αλέξης Παππάς, ο James Καφετζής αλλά και ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος.


Έξαλλο το κοινό με τον Σάββα


Πάντως, ένας παίκτης από τους Μαχητές κατάφερε να κάνει χτες, έξαλλο το κοινό του Twitter. Μιλάμε για τον 25χρονο Σάββα Κάλφα, ο οποίος αρχικά ζήτησε στην παραλία από τους συμπαίκτες τους να τον ψηφίσουν και να θυσιαστεί να βγει προτεινόμενος με σκοπό να βγάλει εκτός παιχνιδιού τον Γιώργο Κατσαούνη. Αργότερα, άλλαξε γνώμη και στο συμβούλιο ο Σάββας εξήγησε πως θα ψηφίσει μόνο με αγωνιστικά κριτήρια. Να σου θυμίσουμε βέβαια πως με βάσει την αγωνιστική επίδοση, ο Σάββας είναι ο παίκτης του Survivor με τα χειρότερα στατιστικά.

Την ώρα πάντως της ψηφοφορίας, ο Σάββας ψήφισε τον Γιάννη Τσολάκη, έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες των Μαχητών, κάνοντας έξαλλο το Twitter.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα