Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ποιοι Έλληνες influencers έχουν τους περισσότερους fake followers. Οι «ύποπτοι» λογαριασμοί στο Instagram


Πληθαίνουν οι fake followers (ψεύτικοι ακόλουθοι) στα προφίλ Ελλήνων και διεθνών influencers στο Instagram, κάτι που μάλλον κακό κάνει στα στατιστικά τους στην δημοφιλή πλατφόρμα, παρά καλό!
Ως προς τα ελληνικά δεδομένα, ακόμα και οι πλέον «ισχυροί» του Instagram όπως η Ιωάννα Τούνη, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Ελένη Φουρέιρα έχουν τους περισσότερους fake followers στο Instagram με σχεδόν 25-37% «ύποπτων λογαριασμών» στο προφίλ τους σύμφωνα με την έρευνα του Fasthosts. Από τη μία πλευρά, ο influencer μπορεί να έχει αγοράσει bots (πρόγραμμα που εκτελεί αυτοματοποιημένες εργασίες) και fake followers. Από την άλλη, fake followers μπορεί απλά να τον ακολουθούν χωρίς καμία ευθύνη του influencer.

Ως «ύποπτοι» θεωρούνται οι λογαριασμοί, οι οποίοι δεν αλληλεπιδρούν με τον λογαριασμό που ακολουθούν ή ακολουθούν χιλιάδες λογαριασμούς, ενώ δεν τους ακολουθεί κανείς και δεν φαίνονται «ενεργοί». Κάποιοι από αυτούς είναι λογαριασμοί χρηστών τους οποίους «άνοιξαν» μόνο και μόνο για να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς «giveaway» και να κερδίζουν δώρα. Ένας χρήστης μπορεί να έχει πολλούς τέτοιους λογαριασμούς, μόνο και μόνο για να συμμετέχει σε διαγωνισμούς.


Στην ίδια λίστα βρίσκονται και Έλληνες αθλητές παγκοσμίως φήμης όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και Γιάννης Αντετοκούμπο, αλλά παρόλο το ποσοστό των ψεύτικων ακολούθων οι λογαριασμοί τους στο Instagram έχουν υψηλό ποσοστό χρηστών.

Iωάννα Τούνη, Κωνσταντίνος Αργυρός, Δούκισσα Νομικού, Σάκης Τανιμανίδης, Αθηνά Οικονομάκου και Σάκης Ρουβάς είναι μερικοί από τους Έλληνες influencers που έχουν τους περισσότερους fake followers.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τους fake followers:
Οι αδερφές Τζένερ είναι οι βασίλισσες των fake followers

Στη διεθνή λίστα πρωστοστατούν οι αδελφές Τζένερ της ευρύτερης οικογένειας των Καρντάσιαν. Η Κάιλι πρώτη και καλύτερη με 40% fake followers και η Κένταλ με 37%. Ακολουθούν: Μπλέικ Λάιβλι με 37%, Τζάστιν Μπίμπερ με 37%, Ριάνα με 36%, Ζάιν Μάλικ με 35%, Κιμ Καρντάσιαν με 34%, Λεμπρόν Τζέιμς με 34% και Κούρτνεϊ Καρντάσιαν με 34%.

πηγή

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ