Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Metaverse: Γυναίκα καταγγέλλει ψηφιακό ομαδικό βιασμό από 3-4 ανδρικά avatar


Ομαδικό βιασμό από τρία έως τέσσερα ανδρικά avatar κατήγγειλε γυναίκα μόλις 60 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό της στον ψηφιακό κόσμο του Metaverse.
Η καταγγελία έγινε από την ψυχοθεραπεύτρια αλλά και ερευνήτρια εικονικής πραγματικότητας, Nina Jane Patel, η οποία έκανε λόγο για τον "σουρεαλιστικό εφιάλτη".

Η γυναίκα είπε πως αυτό που βίωσε έμοιαζε σαν πραγματικό γεγονός, χωρίς ουσιαστικές διαφοροποιήσεις στον δικό της συναισθηματικό κόσμο, λόγω και των προηγμένων τεχνολογιών που χρησιμοποιεί η προσομοίωση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επιχείρηση της αστυνομίας σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ για τους δολοφόνους του Άλκη (βίντεο)


Η Nina Jane Patel δήλωσε σοκαρισμένη, περιγράφοντας την ψηφιακή εμπειρία της σε ένα περιστατικό εικονικής πραγματικότητας, όπου το δικό της avatar φέρεται να δέχτηκε λεκτική και σωματική επίθεση από άλλα με αντρικές φωνές που της έλεγαν «μην προσποιείσαι ότι δεν σου αρέσει».


Η 43χρονη έκανε λόγο για «φρικτή εμπειρία» που έλαβε χώρα «πάρα πολύ γρήγορα, μόλις 60 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό μου».
Σύμφωνα με τον independent, η ψυχοθεραπεύτρια που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, υποστήριξε ότι η αντίδρασή της ήταν παρόμοια με αυτή που θα είχε αν το γεγονός είχε συμβεί στην πραγματική της ζωή.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα