Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Επιχείρηση της αστυνομίας ΤΩΡΑ σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ για τους δολοφόνους του Άλκη (βίντεο)


Αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν αυτή την ώρα στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται τρεις σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ με στόχο τον εντοπισμό ατόμων που συνδέονται με τη δολοφονία του Άλκη.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται ευρύτερες έρευνες και έλεγχοι στην περιοχή της Τούμπας, σε συνδέσμους, κτίρια και διάφορους άλλους χώρους αναζητώντας συνεργούς στη δολοφονία του Αλκη Καμπανού.


Σε έρευνα σε σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκε ο 23χρονος, στο κέντρο της πόλης, που έγινε χθες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, αναδιπλούμενοι σουγιάδες, κράνη, βεγγαλικά χειρός, κροτίδες, εργαλεία, όπως φτυάρια, μεταλλικοί σωλήνες και ξύλινα ρόπαλα.


Νωρίτερα σήμερα (03/02) βρέθηκε κοντά στο σημείο του εγκλήματος μία ματσέτα, η οποία θα εξεταστεί εάν την έφεραν πάνω τους οι δράστες της αιματηρής επίθεσης στον 19χρονο Άλκη.

Επίσης εκδικάστηκε το μεσημέρι, η δεύτερη δικογραφία εις βάρος του 23χρονου φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του νεαρού οπαδού του Άρη και είχε ως αποτέλεσμα την καταδίκη του σε φυλάκιση 4 χρόνων και 3 μηνών χωρίς αναστολή, αλλά και χρηματική ποινή 2.200 ευρώ.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ