Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πάνος Νάτσης: «Δεν πάτησε ποτέ φρένο η μηχανή». Τι υποστήριξε ο οδηγός του φορτηγού


Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο και φυσικά ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον τραγικό θάνατο του ηθοποιού Πάνου Νάτση, έπειτα από τροχαίο στο Μεταξουργείο.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα νέο παιδί (μόλις 31 ετών), ένας ταλαντούχος και ανερχόμενος ηθοποιός, που όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για εκείνον, έχασε τόσο άδοξα τη ζωή του.


Χαρακτηριστική είναι, άλλωστε, η αντίδραση του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος στα πρώτα λόγια που κατάφερε -συγκινημένος- να πει μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση ήταν ότι «πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας… Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί».

Σε σοκ ο οδηγός του φορτηγού. «Δεν μπορεί να μιλήσει», λέει ο αδερφός του

Σε σοκ, βέβαια, είναι και ο οδηγός του φορτηγού στο μοιραίο τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή στον νεαρό ηθοποιό.


Ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δηλώνοντας: «Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν έχει λόγια, δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί αυτό».

Πρόκειται, όπως εξήγησε ο αδελφός του, για «έναν άνθρωπο που πάει για δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο... Τι να σας πω; Είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος. Είπε στους αστυνομικούς ότι θέλει να πουλήσει τη μηχανή του, έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος».

«Δεν πάτησε ποτέ φρένο η μηχανή»

Ο οδηγός του φορτηγού περιέγραψε στον αδελφό του τις συνθήκες της μοιραίας σύγκρουσης με τη μηχανή του ηθοποιού Πάνου Νάτση.

«Δεν πάτησε ποτέ φρένο η μηχανή, ποτέ δεν πάτησε φρένο. Στην οδό που περνούσε ο αδελφός μου δεν υπήρχε STOP, άρα ένα φορτηγό τσουλάει όσο είναι να τσουλήσει. Στην ουσία η μηχανή έσκασε πάνω του», τόνισε ο αδελφός του οδηγού.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα