Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Πάνος Νάτσης: Βίντεο με το όχημα που τράκαρε και του στοίχισε τη ζωή. Φρέναρε, αλλά γλίστρησε


Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση σχετικά με το τροχαίο στον Κεραμεικό που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου και στοίχισε την ζωή στον ηθοποιό Πάνο Νάτση.
Στα βίντεο που παρουσιάζει το iefimerida.gr έχει καταγραφεί το βαρύ όχημα που μετέφερε μπάζα να κινείται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός του κινούνταν στην οδό Δεληγιώργη ενώ ο 31χρονος ηθοποιός κατέβαινε την οδό Κεραμεικού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος ευθύνεται για την σφοδρή σύγκρουση, αν και ο ηθοποιός μπροστά του είχε «STOP».

Ο οδηγός του βαρύ οχήματος, που συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο αναμένονται οι απαντήσεις από τις εξετάσεις αίματος και ούρων που του έγιναν καθώς και οι απαντήσεις από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στη σορό του Πάνου Νάτση, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν κάποιος από τους δύο είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρία, ο Πάνος Νάτσης, φέρεται να πάτησε φρένο ωστόσο γλίστρησε με αποτέλεσμα να τον παρασύρει το φορτηγό που πέρασε.

Η καλλιτεχνική οικογένεια είναι βαθύτατα συντετριμμένη από την απώλεια από τον θάνατο του 31χρονου ηθοποιού.


Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα