Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ρούλα Κορομηλά: Αυτοί οι δολοφόνοι με τα δρεπάνια από τι οικογένειες βγαίνουν;


Σε σοκ είναι η Ρούλα Κορομηλά με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη και τις εξελίξεις γύρω από το θάνατό του. Η παρουσιάστρια, επέλεξε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ξεσπάσει και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της.

«Η ψυχή μου από χθες έχει παγώσει. Τα τελευταία λόγια του Άλκη “παιδιά μη με χτυπάτε άλλο” με έχουν καταρρακώσει… Οι λέξεις του αυτές θα μας στοιχειώνουν για μια ζωή. Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς; Υπομονή; Κουράγιο; Λέξεις! Ο πόνος τους είναι αβάσταχτος. Θρηνούν τον χαμό του παιδιού τους που βγήκε βόλτα και δεν γύρισε σπίτι του ποτέ. Τον σκότωσαν και τους ικέτευε να σταματήσουν. Πόνος» έγραψε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.


«Αυτοί οι δολοφόνοι με τα δρεπάνια από τι οικογένειες βγαίνουν; Πόσο μίσος φωλιάζει στις ψυχές τους; Για μια φανέλα; Για μια ομάδα αφαιρείς τη ζωή του άλλου; Τη χάσαμε ως κοινωνία τη μπάλα! Τη χάσαμε! Πολύ φοβάμαι πως δύσκολα θα την βρούμε… Μίσος! Ύβρεις! Δολοφονίες! Βιασμού! Κακοποιήσεις! Αδικίες! Κρίμα! Θλίψη! Προβληματισμός! Συλλυπητήρια στην οικογένεια από καρδιάς!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα