Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Δολοφονία Άλκη: Λίγο πριν τα μαχαιρώματα είχε εμπλακεί και σε άλλο επεισόδιο ο 23χρονος συλληφθείς

φωτό: protothema.gr

Όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και στο επίκεντρο έχει μπει πια ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη για την δολοφονία του μόλις 19 ετών Άλκη.
Εξαρχής, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για χούλιγκαν γνωστό στους κόλπους της αστυνομίας με συμμετοχή και σε άλλα περιστατικά οπαδικής βίας, όπως για παράδειγμα τα θλιβερά επεισόδια στην πεζογέφυρα του Βόλου το 2017, ενώ εκκρεμεί εις βάρος του και άλλη δικαστική απόφαση για παλαιότερη επίθεση με μαχαίρι στην περιοχή Χαριλάου.

«Υπερωρίες» στα επεισόδια ο 23χρονος

Πέρα όμως από την πλούσια δράση του σε επεισόδια στο παρελθόν, γίνεται πια γνωστό πως συμμετείχε και σε άλλη συμπλοκή την ίδια μέρα της δολοφονίας του 19χρονου! Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το GRTimes, ο 23χρονος φέρεται να είχε συμμετοχή και σε επεισόδιο που εκτυλίχθηκε λίγες ώρες πριν τη στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του που εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», στο οποίο μάλιστα φέρεται να πρωτοστάτησε κιόλας.

Το επεισόδιο φέρεται να εκτυλίχθηκε στο περιθώριο της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Volleyleague, που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (31/1) στο κλειστό «PAOK Sports Arena» και στο οποίο ο 23χρονος αλλοδαπός παραβρέθηκε. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 20.00 το βράδυ και ολοκληρώθηκε περίπου στις 22.30.


Δύο ώρες αργότερα, ο 23χρονος επιβιβάστηκε σε ένα από τα αυτοκίνητα που μετέφερε τους μετέχοντες στη δολοφονική επίθεση στην περιοχή Χαριλάου και στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος Άλκης Καμπανός, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύτηκε λίγο νωρίτερα.

Δεν ομολογεί

Εν τω μεταξύ μέχρι νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, 02.02.2022, υπήρχαν πληροφορίες πως ο συλληφθείς κρατούσε σκληρή στάση και δεν είχε ομολογήσει την ειδεχθή πράξη.

Υπάρχουν πληροφορίες πως παραδέχθηκε ότι ήταν «παρών» στο συμβάν, χωρίς όμως να έχει ομολογήσει ότι εκείνος ήταν που μαχαίρωσε τον Αλκιβιάδη Καμπανό.

Το βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της αιματηρής συμπλοκής

Λίγο νωρίτερα, η χώρα «πάγωνε» από τις εικόνες της άγριας συμπλοκής στην Θεσσαλονίκη… Στο βίντεο αποτυπώνονται οι στιγμές που ο Άλκης δέχεται την δολοφονική επίθεση στην Θεσσαλονίκη, με τις εικόνες να προκαλούν σοκ.

Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που οι δράστες χτυπούν με μανία τα θύματά τους και στην συνέχεια τρέπονται σε φυγή.

Click4more: Διαρκείας στα αιματηρά επεισόδια – «Βίος και πολιτεία» ο Αλβανός που δολοφόνησε τον Άλκη

Από τα χτυπήματα, έπεσε νεκρός ο 19χρονος με τους δράστες να επιβιβάζονται στα δύο αυτοκίνητα που τους περίμεναν να ολοκληρώσουν το αποτρόπαιο έργο τους και να γίνονται «καπνός».

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του 23χρονου Αλβανού για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη είναι ότι δεν σβήστηκαν τα ίχνη που πρόδιδαν τουλάχιστον τη συμμετοχή ενός εκ των επιβαινόντων τους στην αιματηρή συμπλοκή.

Ο 23χρονος είναι ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκινήτων με το οποία μετέβησαν οι δράστες στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το newsit.gr, οι άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που ανέλαβαν να εξιχνιάσουν όσο το δυνατόν συντομότερα την υπόθεση, αμέσως έθεσαν ως άμεση στο να εντοπίσουν τα οχήματα με τα οποία έφτασαν οι δράστες στο σημείο του εγκλήματος.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν μετά από στοιχεία που συγκέντρωσαν και στη θέση του οδηγού του οχήματος του 23χρονου βρέθηκαν στίγματα αίματος. Το αίμα έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση, ενώ οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο φερόμενος ως δολοφόνος του Άλκη να μην πρόλαβε να σβήσει τα ίχνη που τον πρόδωσαν.

Έρχονται κι άλλες συλλήψεις

Εν τω μεταξύ οι συλλήψεις των άνανδρων που στέρησαν τη ζωή του 19χρονου φαίνεται πως ίσως δεν θα σταματήσουν στον 23χρονο καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, αναμένονται και νέες.


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν μεθοδικά να βάλουν στο κάδρο των ερευνών και τα υπόλοιπα πρόσωπα που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή που οδήγησε στην στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν αρκετά στοιχεία για την φυσική παρουσία τουλάχιστον ακόμη ενός νεαρού, όμως οι έρευνες κινούνται με ιδιαίτερη σχολαστικότητα, καθώς οι αστυνομικοί θέλουν να δέσουν απόλυτα την κατηγορία για συνέργεια σε ανθρωποκτονία. Τόσο με μαρτυρίες και βίντεο που ακόμη αναζητούνται, περισσότερο όμως με τα αποτελέσματα των πειστηρίων που έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ