Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ποιος είναι ο 23χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη. Είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές



Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 23χρονος από την Αλβανία που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 19χρονο Άλκη στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και ζει με άδεια διαμονής στη χώρα μας. Έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές καθώς είχε τραυματίσει και άλλο άτομο. Σε βάρος του εκκρεμεί δίκη.

Σκληρός χούλιγκαν που και στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε οπαδικά μαχαιρώματα είναι ο 23χρονος Τ.Α. που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπάνου.

Ο 23χρονος Αλβανός, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ανήκει στον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στη Θεσσαλονίκη, που σήμερα το πρωί έκανε ντου η αστυνομία.

Ο 23χρονος είναι ένας από τους τρεις προσαχθέντες ήδη από χθες ως ύποπτοι για τη δολοφονία του Αλκη Καμπάνου. Σήμερα οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του.

Είναι σεσημασμένος, καθώς το 2019 είχε συλληφθεί για οπαδική βία και μάλιστα για την υπόθεση εκκρεμεί δίκη. Θεωρείται από τις αρχές ως σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Τον 23χρονο βασικό ύποπτο της δολοφονίας του Αλκη Καμπάνου αναγνώρισε φίλος του 19χρονου ο οποίος ήταν παρέα με τον νεαρό που δολοφονήθηκε και χτυπήθηκε και ο ίδιος από τους δράστες, αλλά ελαφρύτερα.

Ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του Αλκη Καμπάνου εντοπίζεται και σε κάμερες μέσα σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα από τα οποία κατέβηκαν οι χούλιγκαν που επιτέθηκαν στον Αλκη. Ο 23χρονος είναι μάλιστα ιδιοκτήτης του ενός εκ των δύο αυτοκινήτων. Σε βίντεο μάλιστα φαίνεται ο 23χρονος και όσοι βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο να το παρατούν τρομαγμένοι, ακανόνιστα χωρίς καν να βάλουν φρένο, προφανώς μετά την άγρια δολοφονία.

Ο 23χρονος δολοφόνος του Αλκη Καμπάνου, σύμφωνα με πληροφορίες, φοιτεί στο ΔΙΕΚ Θεσσαλονίκης βοηθός ιατρικών εργαστηρίων.

Η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και των υπολοίπων της ομάδας που επιτέθηκε και δολοφόνησε τον Αλκη Καμπάνο και χτύπησε τους φίλους του, συνεχίζεται.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 2 ημέρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα